700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

2 Değerlendirme

Ferplast Atlas Deluxe 20 Open Minderli Kedi Ve Köpek Taşıma Çantası

Image

Ferplast Atlas Deluxe 20 Open Minderli Kedi Ve Köpek Taşıma Çantası


  • Kediler veya küçük köpeklerle seyahat etmek için mükemmel. Ergonomik tutamak sayesinde güvenli tutuş. İyi havalandırma için yan ızgaralar. Pamuklu yastık ve besleyici dahildir


  • Yan kancalar sayesinde anında montaj ve demonte. Kullanılmadığında çok az yer kaplıyor.


  • Bu, küçük köpekler için lüks bir evcil hayvan taşıyıcısıdır! Atlas Deluxe, plastik kaplı çelik kapılı plastikten yapılmıştır ve içeride maksimum havalandırma sağlayan kullanışlı yan açıklıklarla yuvarlaktır. Kompakt boyutu, kedileri taşımak için de mükemmel hale getirir. Tatiliniz için ister tren, araba, uçak veya gemi ile seyahat etmeyi seçin, bu sağlam evcil hayvan taşıyıcı evcil hayvanınızın rahat bir yolculuk geçirmesini sağlayacaktır.


  • Kediler ve küçük köpekler için Atlas Deluxe evcil hayvan taşıyıcıları, kolay taşıma için konturlu bir tutuşa sahip bir tutamağa sahiptir ve plastik bir besleme teknesi ve yıkanabilir pamuklu bir minder ile birlikte gelir. Pratik yan kancalar, kabı açmanıza ve gerekli her türlü bakımı yapmanıza olanak tanır.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar