700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Hill's Scıence Plan Hypo-Allergenic Yumurta ve Böcek Proteinli Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 1,5kg

Image

HILL'S SCIENCE PLAN Hipoalerjenik Yumurta ve böcek proteini içeren yetişkin kedi maması, 1-6 yaş arası yetişkin kediler için tam bir evcil hayvan mamasıdır. Hassas deriye ve mideye sahip kediler için, sınırlı yüksek kaliteli yeni protein kaynakları ve tahıl içermeyen formüle edilmiştir.

Hill's SCIENCE PLAN Yumurta ve böcek proteini içeren hipoalerjenik yetişkin kedi maması, sınırlı yüksek kaliteli yeni protein kaynakları ile formüle edilmiş ve hassas kedilerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak hazırlanmış hassas bir tariftir.


Kullanımının Önerildiği Durumlar

1-6 yaş arası yetişkin kediler

Kullanımının Önerilmediği Durumlar

Yavru kediler ve hamile veya emziren kediler. Hamilelik veya emzirme döneminde, kediler HILL'S SCIENCE PLAN Kitten ıslak veya kuru kedi mamasına geçmelidir.


İÇİNDEKİLER:

Kurutulmuş bütün yumurta (%21), kurutulmuş patates, patates nişastası, bezelye proteini, böcek protein tozu (%7), hayvansal yağ, mineraller, bitkisel yağ, dijest, kurutulmuş pancar küspesi, keten tohumu, balık yağı, kurutulmuş havuç, kurutulmuş domates posası, kurutulmuş narenciye posası, ıspanak tozu

ANALİZ DEĞERLERİ:

4069 kcal/kg (407 kcal/100g)

Besin As Fed2 %

Protein 30.3 %, Yağ 19.5 %, Karbonhidrat / NFE 37.3 %, Nem 6 %, Ham Selüloz 1.6 %, Kül 5.7 %, Kalsiyum 0.71 %, Fosfor 0.54 %, Potasyum 0.74 %, Sodyum 0.37 %, Magnezyum 0.09 %, Taurin 0.2 %, A Vitamini 7715 IU/kg, C Vitamini 110 ppm, D Vitamini 696 IU/kg, E Vitamini 906 IU/kg, Toplam Omega-3 YA 0.84 %, Toplam Omega-6 YA 3.69 %, Beta-Karoten 1.99 ppm, Karnitin 0.4 ppm.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar