700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Hills Small Mini Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması 1,5kg

Image

Sevgisi Büyük, Boyutu Küçük. Hills Small Mini Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, yaşamlarının en önemli dönemlerini yaşayan Küçük ve Mini ırk köpeklerin benzersiz ihtiyaçları için özel olarak hazırlanmıştır. Farklı çeşitleri tercih edenler için mükemmel kuzu etinin lezzeti ve minik mama tanecik yapısıyla özel olarak üretilmiştir.


·Sağlıklı ve hassas sindirim için yüksek kaliteli kuzu eti ve pirinç

·Sağlıklı deri ve parlak tüyler için besleyici Omega-6 ve E Vitamini karışımı

·Yağsız kas yapısı için kaliteli protein

·Yaşam boyu bağışıklık desteği için özel Small & Mini antioksidan karışımımızı içerir

·Kuzu eti, yüksek kalitedeki kırmızı et güçlü bir protein kaynağıdır. Bu kuzu etli köpek maması kanser oluşumunu önleyen esansiyel yağ asitleri ve linoleik asitlerden zengindir, yağsız kas kütlesini destekler.


Şu Dostlarımız İçin Önerilir

Yetişkinlik çağında 'a kadar olan 1-6 yaş aralığındaki yetişkin köpekler.


Şunlar İçin Önerilmez

Yavru köpekler veya yaşlı köpekler (6 yaşından büyük). Gebe veya emziren köpekler. Gebelik veya emzirme dönemindeki köpekler, HILL'S SCIENCE PLAN Puppy Small & Mini köpek mamalarına geçmelidir.


Uzun ve mutlu bir yaşam için mükemmel bir lezzete sahip beslenme. Keyifle sallanan kuyruğuyla yüzünüzü yalayan köpeğiniz! Kimse size, köpeğiniz kadar keyifli bir şekilde merhaba diyemez. Birlikte geçirdiğiniz her anın özel olduğunu bildiğimiz için, size daha fazlasını verebilmek adına çalışıyoruz.


Sağlıklı malzemeler ve doğru besin maddelerini içeren Hills Small Mini Küçük Irk Kuzulu Yetişkin Köpek Maması, köpeğinizin yaşam boyu sağlığı ve mutluluğu için ihtiyacı olan beslenmeyi sunma amacıyla hazırlanmıştır.


Evcil hayvan mamalarımızı en yüksek kaliteli malzemelerden üretiyoruz. Bu malzemeler, saflık ve besin içeriği konusunda sektör tarafından belirlenen standartların da ötesinde olan katı gereksinimlerimizi karşılamak zorundadır.


Yetişkin köpekler için gerekli tüm besin maddelerini bünyesinde bulunduran bu yetişkin köpek maması, içerik kalitesi ve müşteri memnuniyeti göz önününe alınarak en iyi köpek maması kategorisinde listelenmektedir.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar