700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Hills Urinary İdrar Yolu Destekleyici Kedi Maması 1,5 Kg

Image

Hills Urinary İdrar Yolu Destekleyici Kedi Maması 1,5 Kg


  • Tüm üriner sistemin sağlığını destekler ve tüy yumağı oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.Optimum magnezyum seviyeleri ile tüm üriner sistemin sağlığını desteklerDoğal lif, tüy yumağını rahatça azaltırSağlıklı sindirimi, deri ve tüyleri ve güçlü bir bağışıklık sistemini desteklemek için yüksek kaliteli lif, yağ asitleri ve antioksidanlar içerirYağsız kasın korunmasına yardımcı olmak için yüksek oranda sindirilebilir, yüksek kaliteli protein mevcutturŞunlar için önerilir:1 - 6 yaş arası yetişkin kedilerde üriner sistem sağlığının desteklenmesine ve tüy yumağının azalmasına yardımcı olur.Şunlar için önerilmez:Yavru kediler ve hamile veya emziren kediler. Hamilelik veya emzirme döneminde kediler Hill's® Science Diet® Kitten veya Hill's® Science Diet® Kitten Indoor kuru kedi mamasına geçiş yapmalıdır.


  • İÇİNDEKİLER: Tavuk, Tam Tahıl Buğday, Mısır Gluteni, Domuz Yağı, Toz Selüloz, Buğday Gluteni, Tavuk Ciğeri Aroması, Kuru Pancar Küspesi, Soya Yağı, Laktik Asit, Kalsiyum Sülfat, Balık Yağı, Kolin Klorür, Potasyum Klorür, L-Lizin , İyotlu Tuz, Dikalsiyum Fosfat, Taurin, vitaminler (E Vitamini Desteği, L-Askorbil-2-Polifosfat (C Vitamini kaynağı), Niasin Desteği, Tiamin Mononitrat, A Vitamini Desteği, Kalsiyum Pantotenat, Riboflavin Desteği, Biotin, Vitamin B12 Desteği , Piridoksin Hidroklorür, Folik Asit, Vitamin D3 Takviyesi), Potasyum Sitrat, mineraller (Demir Sülfat, Çinko Oksit, Bakır Sülfat, Mangan Oksit, Kalsiyum İyodat, Sodyum Selenit), L-Karnitin, Tazelik için Karışık Tokoferoller, Doğal Tatlar, Yeşil Bezelye , Elma, Kızılcık, Havuç, Brokoli, Beta-Karoten.


  • ANALİZ DEĞERLERİ:Protein 34.2Yağ 18.8Karbonhidrat / NFE 32.2Ham lif 9.3Kalsiyum 0.74Fosfor 0.62Potasyum 0.67Sodyum 0.35Magnezyum 0.077Taurin 0.33C vitamini 115 ppmE vitamini 716 IU/kgOmega-3 FA 0,58Omega-6 FA 3.86


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar