700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Lindo Luxury London Ekose Köpek Montu

Ürün Barkodu:LXRYE01_Kırmızı_1
₺ 305.00
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At
Renk
Beden
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!

Müşteri Yorumları

Lindo Luxury London Ekose Köpek Montu

Image

Lindo Luxury London Ekose Köpek Montu


  • Soğuk kış ayarları yalnızca insanların üzerinde etkide bulunmaz ve sadece insanları hasta etmez. Sert havaların etkilediği canlıların başında ise evcil köpekler gelmektedir. Bu duruma karşı tedbirli olmak isteyen kişiler en sadık dostlarına bir köpek montu satın almaktadırlar. Bu montla köpeğiniz kış mevsimini rahat geçirecektir.


  • Kış aylarında köpeğinizin sürekli olarak evin içinde kalması onun psikolojisini olumsuz manada etkileyecektir. Etrafa saçtığı neşe ve mutluluk bir anda sönebilir. Siz de onu soğuk havalardan etkilenmesin diye dışarı çıkartmazken başkaca sorunların doğmasına yol açabilirsiniz. Bu nedenle hemen Lindodogs köpek montları ile ilgili olarak bir araştırma yapmanızda fayda vardır.


  • Köpeğinize mont alırken dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar vardır. Bunlardan ilki köpeğinizin vücudunu tam olarak sarmasıdır. 7 farklı beden de ürettilen Lindodogs köpek mont modelleri köpeğinizin bedenine tam olarak uymaktadır.


  • Köpek montu satın alınırken dikkat edilecek bir diğer hususta iç ve dış yüzeyleri olmalıdır. Lindodogs köpek montlarının iç yüzeyleri pamukludur. Kaliteli bir mont olan Lindodogs köpek montları soğuğu geçirmemekle beraber, köpeğin tüy dökmesi ve terlemesi gibi problemlerinin de önüne geçer. Dış yüzeyi ise kesinlikle yağmur geçirmemelidir. Öte yandan aldığınız mont, köpeğinizin hareketlerini kısıtlamamalı ve dostunuza montunu giydirdikten sonra rahat hareket edebilmelidir. İşte saydığımız tüm bu nedenlerden dolayı Lindodogs köpek montları aradığınız tüm özellikleri size sunmaktadır.


Teslimat & İade


  • Ücretsiz Kargo, petgross.com.tr koşulsuz müşteri memnunuyeti ilkesini hedefler, almış olduğunuz ürünlerin tamamı Ups Kargo İle ücretsiz olarak gönderilmektedir.


  • İade & Değişim Prosedürü, petgross.com.tr den Satın aldığınız ürünü, fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde faturanız ile birlikte tarafımıza anlaşmalı kargo firmalarımız ile göndererek iade edebilirsiniz.


  • Orijinal ambalajı bozulmuş, kullanılmış ve başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte faturanın aslı ve sizdeki tüm kopyalarının gönderilmesi gerekmektedir. Faturasız ürünlerde iade kabul edilmemektedir.Ücretsiz gönderiden faydalanabilmek için, paketinizi anlaşmalı olduğumuz kargo firması (Ups Kargo) ile iade adresimize ulaştırmanız gerekmektedir. Diğer kargo şirketleriyle gönderilen iadelerde kargo ücreti alıcıya aittir. Alıcı ödemeli gönderilmesi durumunda kabul edilmeyecektir.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Benzer Ürünler

Son Bakılanlar