700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Lindo Softshell Red Stripe Küçük,Orta ve Büyük Irk Köpek Yağmurluğu

Ürün Barkodu:7212022500211
₺ 770.00₺ 869.00
%11 İNDİRİM
Ücretsiz Kargo!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At
Renk
Beden
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!

Müşteri Yorumları

Lindo Softshell Red Stripe Küçük,Orta ve Büyük Irk Köpek Yağmurluğu

Image

Lindo Softshell Red Stripe Küçük,Orta ve Büyük Irk Köpek Yağmurluğu


  • SoftShell Red Stripe Modeli Köpek Yağmurluğu Köpekler için tasarlanmış farklı pek çok kıyafet modeli bulunmaktadır. Bu kıyafetler köpeklerin çok daha şık görünmesini sağlamaktadır. Yağmurluklar köpekler için bir ihtiyaç olarak düşünülebilir. Yağmurlu havalarda ve soğuk günlerde köpeklerinizi dışarı çıkaracağınız zaman farklı renk ve desenlerde yağmurluklar kullanmak isteyebilirsiniz. Yağmurluk modelleri arasında SoftShell Red Stripe modeli köpek yağmurluğu oldukça şık duran ve çok fazla tercih edilen yağmurluk modeli olarak tercih edilmektedir.


  • Bazı desenler kullanıldıkları kıyafete çok farklı hava katmaktadır. Neon renkler de insanlarda olduğu gibi köpeklerde de kullanıldığı kıyafete çok şık bir hava katmaktadır. Lindodogs markalı olarak tasarlanmış olan bu özel baskı ve desenli yağmurluklar ile köpeğiniz çok şık olacak ve dışarıya çıkardığınızda tüm dikkatleri üzerine çekecektir. SoftShell Red Stripe modeli köpek yağmurluğu sayesinde birlikte dışarıda vakit geçirirken köpeğinizin ıslanma ve kötü tüylerinin kötü kokması gibi sıkıntıları yaşamayacaksınız. Bu yağmurluklar ile köpeğiniz hem çok şık görünecek hem de istediği kadar yağmurlu havada vakit geçirebilecek.


  • Sevimli dostunuzla yağmurlu ve soğuk havalarda dışarıda olmak keyifli hale gelebilir. Bunun için yapmanız gereken onu yağmurdan ve soğuk havadan koruyacak olan zebra modeli köpek yağmurluğu satın almanız olacaktır. Bu yağmurluk şık olarak hazırlanmasının yanında ergonomik tasarımda da sahiptir. Yağmurlukların en önemli özelliği su itici özelliği ile suyun kıyafetin üzerinde kalmaması ve yağmur suyunun hiçbir şekilde köpeğinizin bedenine gelmemesidir. Lindodogs marka yağmurluklar kirlendiğinde kolaylıkla yıkanabilmektedir. Yıkanma sonucunda renginde ve modelinde bir değişiklik olmamaktadır. Bu yağmurluk ile köpeğiniz çok hızlı bir şekilde hazırlanabilecek ve dışarıda onunda çok daha keyifli saatler geçirebileceksiniz. İşte bunun için zebra desenli olarak hazırlanmış yağmurluğu alarak köpeğinizin kıyafetleri arasına yeni ve şık bir modeli ekleyebilirsiniz. Bu yağmurluğu siz de köpeğiniz de çok sevecek.


Teslimat & İade


  • Ücretsiz Kargo, petgross.com.tr koşulsuz müşteri memnunuyeti ilkesini hedefler, almış olduğunuz ürünlerin tamamı Ups Kargo İle ücretsiz olarak gönderilmektedir.


  • İade & Değişim Prosedürü, petgross.com.tr den Satın aldığınız ürünü, fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde faturanız ile birlikte tarafımıza anlaşmalı kargo firmalarımız ile göndererek iade edebilirsiniz.


  • Orijinal ambalajı bozulmuş, kullanılmış ve başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte faturanın aslı ve sizdeki tüm kopyalarının gönderilmesi gerekmektedir. Faturasız ürünlerde iade kabul edilmemektedir.Ücretsiz gönderiden faydalanabilmek için, paketinizi anlaşmalı olduğumuz kargo firması (Ups Kargo) ile iade adresimize ulaştırmanız gerekmektedir. Diğer kargo şirketleriyle gönderilen iadelerde kargo ücreti alıcıya aittir. Alıcı ödemeli gönderilmesi durumunda kabul edilmeyecektir.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Benzer Ürünler

Son Bakılanlar