700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Lindo Touch Boyun Tasması Medium 37-56cm

Image

Lindo Touch Boyun Tasması Medium 37-56cm


  • Boyun tasması ürünleri en çok tercih edilen aksesuarlar arasında yer alır. Köpek boyun tasmaları farklı kullanım özelliklerine göre tasarlanmak durumundadır. Güvenli bir kullanım özelliğine sahip olması şart olan boyun tasmaları aynı zamanda köpeğinizin kaybolmasını da engelleyecektir. Lindodogs boyun tasması ürünleri tam da bu noktada mükemmel seçenekler sunmaktadır! Çok sayıda renk seçeneği ve desen seçeneğine sahip olan Lindodogs boyun tasmaları, sevimli dostlarımızın konforlu bir yaşam sunmaları için mükemmel çözümler ortaya koymaktadır.


  • Köpek boyun tasmaları hem dış mekanlarda hem de iç mekanlarda ihtiyaç duyulan aksesuarlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca sadık dostlarımızın eğitimleri sırasında boyun tasmalarının işlevsel görevler üstlendikleri de bilinmektedir. Özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Lindodogs boyun tasmaları; yüksek baskı teknolojisi sayesinde son derece şık tasarım özellikleriyle büyük beğeni kazanmaktadır. Böylece sevimli dostlarımıza özel boyun tasmaları koleksiyonlarına imzasını atan Lindodogs, sizlere birbirinden güzel alternatif seçenekler sunmaktadır!


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.