700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Mırmır Extra Strength Aktif Karbon Ekstra Güçlü Topaklanan Kedi Kumu 5 Lt

Ürün Barkodu:8681737424110
₺ 80.60
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!

Müşteri Yorumları

Mırmır Extra Strength Aktif Karbon Ekstra Güçlü Topaklanan Kedi Kumu 5 Lt

Image

%100 doğal, katkısız ve saf bir üründür.İdeal bir kedi kumunun sahip olması gereken tüm özelliklere sahiptir.Kedinizin sağlığına zarar verebilecek hiçbir kimyasal katkı maddesi içermez.Hammaddesi ve formülasyonu sayesinde kediniz için güvenle kullanmanızı sağlayan mükemmel bir yapıya sahiptir.Kediniz ve siz MırMır'la rahat edersiniz.

Ekstra koku kontrolü için aktif karbon tanecikler eklenmiştir.Aktif karbon, koku kontrolünde son derece etkilidir.Ürün tanecikleri ile birleştirilen aktif karbon istenmeyen kötü kokuların emilimi ve eliminasyonunda son derece etkilidir.Koku eliminasyonuna ek olarak, içeriğindeki aktif karbonlar güçlü bir topaklanma sağlayarak nemi hemen absorbe eder.

Disk şeklinde topaklanan yeni formülü ile temizlenmesi daha kolaydır.Yeni formülüze edilen topaklanma gücü %90'olan piyasa altın standartlarından daha yüksektir.Yeni formül, %90'dan fazla kümelenme tutumu ile güçlü ve sıkı topaklanma sağlayarak kokuları kitler ve ufalanmayı azaltır.

Yeni Mırmır kedi kumu premium ve homojen bir görünüme sahiptir.Yeni Mırmır Kedi Kumu benzersiz düşük toz formülü ile geliştirilmiştir.Diğer ürünler ile kıyaslandığında toz seviyesinde dikkate değer farklar göstermektedir.İçeriğindeki yüksek kaliteli bentonit sayesinde kedilerin patilerine yapışmaz ve iz bırakmaz.

Aktif karbon kullanımı ile koku emme kapasitesi diğer bentonit kumlara kıyasla daha ileri düzeye getirilmiştir.Yeni Mır Mır kedi kumu %15'den daha az kalıntı bırakır.Böylelikle, koku oluşuma fırsat vermez.

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.