700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Pedigree Jumbone Orta Irk Köpek Ödül Maması 180gr

Image

Pedigree Jumbone Orta Irk Köpek Ödül Maması 180gr


  • Orijinal, lezzetli ve besin değeri yüksek olan köpek ödülü Jumbone, köpeğinizin ödül zamanının tadını çıkaracağı yumuşak formda biftek içeren rulo halindedir. Beslenme uzmanları tarafından özel seçilmiş taze et ile hazırlanıp maksimum lezzet için kurutulmuştur. Pedigree Jumbone biftekli ödül ruloları köpeğinizi ne kadar sevdiğinizi göstermek veya onu ödüllendirmek için mükemmel bir yoldur.


  • Köpeğinizi yaşam boyu formda tutmaya yardımcı olan Omega 3,Dişlerinin ve kemiklerinin güçlenmesine yardımcı olan kalsiyum,Doğal savunma mekanizmasını korumasına yardımcı olmak için gerekli olan vitamin ve mineraller eklenmiştir.


  • İçerik : TahıllarSebze Kaynaklı ÜrünlerÇeşitli ŞekerlerEt ve Hayvansal Yan Ürünler (% 4 Sığır İçerir)MinerallerSebze Protein EkstraktlarıTohumlarBitkisel ve Hayvansal Yağlar


  • Analiz Raporu : Protein 6,4Yağ İçeriği 1,9İnorganik Madde 3,8Ham Selüloz 1,5Nem:17,4Enerji 298 Kcal/100GKalsiyum 0,6Omega 3 Yağ Asitleri 380 Mg/kg


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar