700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Pedigree Yetişkin Multipack Köpek Yaş Maması 4x100 Gr

Ürün Barkodu:5900951127748
₺ 65.00
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

1 Değerlendirme

Pedigree Yetişkin Multipack Köpek Yaş Maması 4x100 Gr

Image

Uzun yıllar yapılan araştırmalardan sonra anlaşıldı ki, sağlıklı ve lezzetli yemeğin/mamanın sırrı iyi, doğal ve kaliteli malzeme kullanmak. Bizim reçetelerimizde taze etin kullanılmasının, etin hiçbir şekilde dondurulmamasının veya işlenmemesinin sebebi de bu. Köpeğinize kaliteli, lezzetli ve doğal beslenme imkanı sunmak. Köpeğinizin ergen yıllarında seçtiğiniz mama onun sağlığında önemli rol oynar. Pedigree® ona bütün ihtiyacı olan, sağlıklı ve neşeli bir köpek olmasını sağlayan temel besinleri verir.

 

Bileşenler: et ve hayvansal yan űrűnler (%39, %4 sığır eti içerir), mineraller, sebze kaynaklı ürünler (%0.5 kurutulmuş pancar küspesi içerir), bitkisel ve hayvansal yağlar (%0.5 ayçiçek yağı içerir), sebze protein ekstraktları.

 

Analitik Bileşenler (%): protein: 7; yağ içeriği: 6; inorganik madde: 2; ham selüloz: 0.3; nem: 82.5; kalsiyum: 0.35.

 

Kg Başına Katkı Maddeleri: Besinsel katkılar: Vitamin D: 150 IU, Vitamin E: 50 mg, Kalsiyum iyodat anhidre: 0.39 mg, Bakır sülfat pentahidrat: 5.7 mg, Demir sülfat monohidrat: 10 mg, Mangan sülfat monohidrat: 5.6 mg, Çinko sülfat monohidrat: 107 mg / Teknolojik katkılar: Çin tarçını zamkı (1 E 499): 2100 mg.

 

Paket İçeriği: 2 x Sığır Eti ve Kuzu Eti - Hindi Eti ve Havuçlu

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Benzer Ürünler

Son Bakılanlar