700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Petline Super Premium Sensitive Somon Balıklı Yetişkin Köpek Maması 3kg

Ürün Barkodu:8681546090544
₺ 150.00₺ 545.00
%72 İNDİRİM
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

Petline Super Premium Sensitive Somon Balıklı Yetişkin Köpek Maması 3kg

Image

·Petline Natural Premium Pet Food, konusunda deneyimli beslenme uzmanlarının uzun yıllar üzerinde çalıştığı en lezzetli mama tarifleri ile Petline Natural Animal Nutrition®’ın içeriğinde ki özel ham maddelerden oluşan sağlıklı, eşsiz bir mamadır.


·Petline Adult Salmon Selection, özenle seçilmiş ham maddeleri ve içeriğine özel olarak ilave edilmiş Demir, Biotin ve Kril ile köpeğinizin metabolizmasının en ideal biçimde çalışmasını destekleyerek; sağlıklı bir ömür sürebilmesine yardımcı olacaktır. Petline Adult Salmon Selection, bir yaşından büyük, evde ya da ev dışı beslenen tüm ırklara uygun hassas tüy ve deri yapısına sahip natural premium somon etli yetişkin köpek mamasıdır.


Mineraller: kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakir, potasyum klorur, demir, selenyum.

Crude Protein / Ham Protein (% 21 )Crude Fat / Ham Yağ (% 11 )Crude Ash / Ham Lif (% 3.5 )Crude Cellulose / Ham kül (% 8 )Vitamins / Vitaminler : Vit.a, Vit.d, Vit.e, Vit.c, Vit.b1 - b2 - b3 (niacin)b6 - b12 - b7 (biotin) - b9 (folic acid), vit.k, choline, calcium pantotetan.


İçindekiler : İşlenmiş Somon Proteini, Mısır, Pirinç,İşlenmiş Hayvansal Protein, Bonkalit, Buğday Kepeği, Hayvansal Yağ, Somon Yağı, Mısır Gluteni, Şeker Pancarı Lifi, Balık Aroması, Krill, Otoliz Maya, Tuz, Keten Tohumu, Peyniraltı Suyu Tozu, Kuru Bira Mayası, Yukka Schidigera, MOS ( Mannan Oligo Saccarid ), Beta-Glukan.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar