700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Pro Plan LiveClear Kısırlaştırılmış +7 Yaş Üzeri Hindi Etli Kedi Maması 1,4 Kg

Ürün Barkodu:7613287232731
₺ 522.20
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!

Müşteri Yorumları

Pro Plan LiveClear Kısırlaştırılmış +7 Yaş Üzeri Hindi Etli Kedi Maması 1,4 Kg

Image

7 yaşın üzerindeki kısırlaştırılmış kediler için Proplan 'dan yepyeni formülüyle üretilmiş yaşlı kedi mamasıdır. Pro Plan LiveClear +7 kuru mama hindi eti ile deri alerjenlerini azaltmak için formüle edilmiştir. Normal kuru mama ile beslenen kedilerin bazılarında kepeklenme ve alerji görülmektedir. Sürekli Plan LiveClear +7 ile beslenen kediler 3 hafta sonunda %47 oranında kepeklenmenin azaldığı gözlemlenmiştir.

 

Pro Plan LiveClear , kedilerde alerjen seviyelerini azaltır. Aynı zamanda kedinizin uzun ve sağlıklı yaşamını destekleyecek lezzetli bir diyettir. Mamanın öne çıkan özellikleri.

 

+ Kedilerin sevdiği harika tada sahip olan yaşlı kedi maması.

+ Yüksek kaliteli hindi eti kullanılarak üretilmiştir.

+ Boya ve koruyucu içermeyen kuru mamalar bağışıklık sistemlerini daha güçlü kılar.

+ Patentli prebiyotikler, antioksidanlar, omega-3 ve -6 yağ asitleri kompleksi sayesinde uzun ve sağlıklı bir yaşam için temel hayati fonksiyonları (bağışıklık, idrar, sindirim) destekler

+ Dengeli mineral içeriği sayesinde sağlıklı bir üriner sistemi destekler. Bu problem erkek kedilerde ileri yaşlarda sık görülmektedir.

+ Yüksek protein, lif ve düşük karbonhidrat seviyeleri nedeniyle optimal vücut ağırlığını kontrol altında tutar. kilo alma eğilimi olan kedinin beslenmesinde düşük yağ oranı ile kedilerin kilo alımını engeller.

 

İçindekiler:

Hindi (%14), kurutulmuş kümes hayvanları proteini, mısır protein tozu, pirinç, soya unu, buğday gluteni, buğday, domuz yağı, mısır nişastası, yumurta tozu, buğday irmik, hindiba (%2), mineraller, soya fasulyesi yağı, selüloz , balık yağı, Digest, amino asitler (DL-metionin, L-lisin, L-arginin, L-karnitin, taurin), vitaminler, yumurta sarısı tozu (%0,6), fosforik asit koruyucu, maya, antioksidanlar (tokoferoller, propilgalat, butil hidroksianisol, butil hidroksitoluen).

Katkı maddeleri:

Besin yem katkı maddeleri: IU / kg (IU / kg): A vitamini: 33000; D3 vitamini: 1000; E vitamini: 1440; mg / kg (mg / kg): C vitamini 140; demir sülfat: (Fe 75) kalsiyum iyodat: (I 1.9) bakır sülfat: (Cu: 11); marjinal sülfat: (Mn 35) çinko sülfat: (Zn 120) sodyum selenit: (Se 0.11). Antioksidanlar.

Besinler: ham protein: %40,0, ham yağ: %15,0, ham kül: %6,5, ham lif: %3,0, Omega-3 yağ asitleri: %0,5, Omega-6 yağ asitleri: %3,1.

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar