700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Royal Canin Labrador Retriever Irk Köpek Maması 12 Kg

Ürün Barkodu:3182550715645
₺ 2,707.00₺ 3,610.00
%25 İNDİRİM
Ücretsiz Kargo!
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

Royal Canin Labrador Retriever Irk Köpek Maması 12 Kg

Image

Labrador Retriever ırkı köpeklerin hareketlliği ve zekası iyi bilinir. LABRADOR RETRIEVER ADULT, hedefe yönelik besin öğeleriyle, ideal kondisyonun desteklenmesine yardım ederek eklemleri desteklerken, özel tasarlanmış mama tanesi çiğnemenin teşvik edilmesine yardımcı olur ve iştah hissini tatmin eder, 15 aylıktan büyük safkan Labrador Retriever ırkı köpekler için özel olarak tasarlanmıştır. Özel hazırlanmış mama tanesi şekli direk yutulmasını azaltır ve çiğnemeyi teşvik ederDoymak bilmez bir iştahı daha az kaloriyle ve tok tutan liflerle tatmin eder.Kalça çıkığı ve eklem hastalıklarına yatkın olan bu ırkın hassas eklemleri için hedeflenmiş destektir.Özel besin maddeleri sağlıklı, suya dayanıklı bir kürk elde edilmesini sağlar.

 

KEMİK VE EKLEM SAĞLIĞI

Özel formül, sağlıklı kemik ve eklem yapısına destek olmaya ve ideal kiloyu korumaya yardımcı olur. EPA ve DHA ile zenginleştirilmiştir.

SAĞLIKLI DERİ VE TÜYLER

LABRADOR RETRIEVER Adult, özel bileşimi ile derinin bariyer görevine destek olur ve EPA / DHA etkisi ile deri ve tüy sağlığını korumaya katkıda bulunur. Hodan yağı ile zenginleştirilmiştir.

ÖZEL MAMA TANESİ

Mama tanelerinin yapısı ve formülü, Labrador Retriever ırkı köpekler için özel olarak üretilmiştir. Bu benzersiz yapı, fazla gıda tüketimini azaltmaya yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Analiz Tablosu:

Protein: %30 - Yağ: %13 - Diyetsel Lif: %3,5 - Kül: %6,5

İçerik:

Kurutulmuş Kümes Hayvanları Proteini – Pirinç – Buğday – Mısır - Mısır Gluten - Bitkisel Protein İzolat - Hayvansal Yağlar - Hidrolize Hayvansal Proteinler - Bitkisel Lifler - Pancar Küspesi - Mayalar ve İlgili Parçalar - Balık Yağı - Soya Yağı – Mineraller - Fsilyum Kabuğu ve Tohumları - Frukto-oligo-sakkaritler - Hidrolize Edilmiş Kıkırdak

Besin Katkı Maddeleri:

Vitamin A 27000 IU - Vitamin D3 800 IU - Demir 68 mg - İyot 3,9 mg - Bakır 4 mg - Manganez 41 mg, - Çinko 135 mg - Selenyum 0,21 mg - Sedimenter Kökenli Klinoptilolit - Çay Özü – Antioksidantlar

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Benzer Ürünler

Son Bakılanlar