700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

2 Değerlendirme

Sandy Parfümsüz Ekstra Topaklanan Sodyum Bentonit Kedi Kumu 10 Kg

Image

Gri Kedi Kumu. Sany %100 doğal Sodyum Bentonitten üretilmiştir.

 

Diğer Bentonit türevli kumların aksine Sodyum Bentonit soda ile aktive edilmeden doğal olarak kendiliğinden topaklanarak kediniz için daha sağlıklı bir ortam sağlar. Ultra ince taneli granüller kedilerinizin patileri için yumuşak bir zemin oluşturur ve kuvvetli topaklar oluşturarak topakların en etkin şekilde alınmasını ve kumun temiz kalmasını garanti eder.

 

Sandy o kadar tozsuzdur ki kabın içerisinde daha temiz bir havalandırma sağlayarak toz kaynaklı solunum yolu hastalıklarını engeller. Sandy parfümsüz hassas burunlu kediler için özel olarak üretilmiştir. Hiçbir koku maskeleyici ya da parfüm kullanmandan amonyak kokusunu Sodyum Bentonitin eşsiz özellikleri sayesinde doğal olarak elemine eder.

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.