700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Trixie Be Nordic Peluş Martı Köpek Oyuncağı 35cm

Image

Trixie Be Nordic Peluş Martı Köpek Oyuncağı 35cm


  • Martı şeklinde peluştan üretilmiş köpek oyuncağıdır. Sesli bir oyuncaktır. Köpek oyuncak ile oynadıkça hem ses çıkar hemde içerisindeki özel malzeme sayesinde hışırtı, tıkırtı sesi ile köpeğin oyun oynama içgüdüsü tetiklenir.


  • Trixie BE NORDIC serisi oyuncak satışlarından elde ettiği gelirin bir kısmını doğal deniz hayatının korunması amacıyla yapılan çalışmalara destek olmakta ve sürüdürülebilir bir çevre için çalışmaktadır.


  • Köpek oyuncağını köpeğinize oyun oynama isteği olduğunda veya onunla oyun oynamak istediğinizde vermeli, oyun bitiminde muhakkak oyuncağı köpeğinizin ulaşamayacağı bir yere kaldırmanız gerekmektedir. Oyuncağı asla köpek ile yalnız bırakmamalısınız. Böylece köpeğiniz oyuncak ile her seferinde sanki ilk defa oynuyor gibi istekle ve zevkle oynayacaktır. Oyuncağı uzun süre köpeğiniz ile yalnız bırakırsanız, köpeğiniz ya oyuncak ile oynamayı bırakacak ya da oyun bitiminde yalnız kaldıktan bir süre sonra oyuncağı parçalayacaktır.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.