700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Lepus Travel Kedi Köpek Tekerlekli Taşıma Çantası

Image

Meş Kumaş: Çanta, üç tarafı meş kumaştan yapılmıştır, böylece evcil dostunuzun hava almasını sağlar ve seyahat boyunca rahat hissetmesini sağlar.

 

Tekerlekler ve Taşınabilirlik: Çanta, taşıma için tekerleklerle donatılmıştır, böylece kolayca çekilebilir. Ayrıca tekerlekler çıkarılabilir, çanta olarak sırtta taşınabilir.

 

Suya Dayanıklı Kumaş: Çanta suya dayanıklı özellikte kumaştan yapılmıştır, böylece ani hava değişikliklerinde evcil dostunuzun korunmasını sağlar.

 

Konfor ve Güvenlik: Seyahat esnasında evcil dostunuzun konforu ve güvenliği düşünülerek tasarlanmış, bu sayede seyahatler daha keyifli hale gelir.

Neden Travel Bag'i Seçmelisiniz?

 

Evcil dostlarınızın rahatı ve güvenliği sizin için önemliyse, "Travel Bag" mükemmel bir seçenektir. Hem işlevselliği hem de konforuyla seyahatlerinizi kolaylaştırır.


Ölçüler: Yükseklik 34cm, Genişlik 46cm, Derinlik 29cm.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar