700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Ferplast Cricetti 9 Pirates Korsan Temalı Kemirgen Kafesi 46x29x23cm

Ürün Barkodu:8010690156385
₺ 1,060.80
Ücretsiz Kargo!
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

Ferplast Cricetti 9 Pirates Korsan Temalı Kemirgen Kafesi 46x29x23cm

Image

Ferplast Cricetti 9 Pirates Korsan Temalı Kemirgen Kafesi 46x29x23cm


  • Keşfedilmemiş dünyaları keşfetmek için korsanlar olarak yelken açmaya hazır mısınız? Küçük kemirgenleri barındıracak şekilde tasarlanmış, çocuklarınızı da dahil edip eğlendirecek kafes Criceti 9 Pirates ile her şey çok kolay olacak. Ferplast, hamsterler için yeni tematik kafeslerle, bu sevimli kemirgenlere orijinal, renkli ve neşeli yaşam alanlarından oluşan eksiksiz bir ürün yelpazesi ayırıyor; bu, şüphesiz ki çizgi film ve çıkartma dünyasını hatırlatan ortamlar sayesinde çocuklarınızın ilgisini ve yaratıcılığını teşvik edecek. Dilediğiniz gibi alt kısmına yapıştırabilirsiniz. Evdeki canlı hayvanları mutlak bir huzur içinde barındırmak için tüm konforlarla donatılmış kafesler, plastik tabanlı boyalı metal ağdan yapılmış sağlam ve sağlamdır. Çatıda, hayvanın kazara kaçmasını önlemek için bir güvenlik kilitleme kancası ile donatılmış, günlük bakım işlemleri için yararlı olan küçük bir açılır kapı vardır. Firmamızın ürünlerine her zaman damgasını vuran özen ve kaliteli malzemelerle üretilen Criceti 9 Pirates, ev, yemeklik tas, suluk ve suluk gibi aksesuarlarla donatılmıştır. evcil hayvan her zaman hızlı ve canlı. Bir \ korkunç \ siyah bayrak, dahili ekipmanı tamamlar!


  • Hamsterlar için şık ve sağlam kafes - Orijinal korsan temalı ayar - Küçüklerin ilgisini çekebilecek parlak ve neşeli renklerin kullanımı - Çocuklar için tasarlandı, onlara oyun ve eğlenceyi birleştirerek hayvanlara bakmayı öğretiyor. - Pakete dahil eğlenceli çıkartmalarla özelleştirilebilir alt - Kiri tutmak için sağlam boyalı metal ağ ve plastik taban - Emniyet kilitli giriş kapısı - Etkili iç temizlik için kolayca ayrılabilir ağ ve alt kısım - Dahil olan aksesuarlar: 1 yemlik, 1 içme şişesi, 1 folluk ve 1 tekerlek, 1 bayraklı dekorasyon


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar