700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Ferplast Diva Antik Pirinç Kuş Kafesi

Image

·Kanaryalar, egzotik kuşlar ve diğer küçük kuşlar için ideal yuvarlak kafes

·Özel tozlu çift vernik ile elde edilen, paslanmaya karşı daha dayanıklı, pirinç benzeri metalik efektli tel örgü

·Güzel retro görünüm, zarif ve zarif

·Çevreye saygılı olarak üretilen, yeni Antique Brass serisine aittir.

·Kolay erişim için kapılar

·Kolay temizlik için çıkarılabilir tepsili sert plastik alt kısım

·Dahil olan aksesuarlar: 3 döner besleyici Brava 1, 1 içme şişesi, 1 sebze pensesi, 1 püre besleyici, 3 tünek, 1 salıncak ve 1 küçük çanlı ayna

·Önerilen isteğe bağlı: metal stand Stand F 54


TANIM

Diva, kanaryalar, egzotik kuşlar ve diğer küçük kuşlar için orta büyüklükte yuvarlak bir kafestir. Habitat, aynı zamanda pas oluşumuna karşı daha dayanıklı olan özel tozlu çift vernikle elde edilen, pirinç benzeri metalik efektli hoş bir antika görünüme sahiptir. Diva Antique Brass, evinize hoş bir antika görünüm ve harika etkili, zarif ve zarif bir retro çekicilik katacaktır.

Ferplast'ın Antik Pirinç kuş kafesi yelpazesi, tamamen ekolojik olan, evcil hayvanınızın refahına önem veren ve çevreye saygılı yeni yenilikçi sonlandırma yöntemi sayesinde önceki pirinç kafeslere kıyasla bir adım ileriyi temsil ediyor.

Kafes Diva'nın temizlenmesi kolay ve hızlıdır: Sağlam plastikten yapılmış taban, kiri tutmak ve dökülmeyi önlemek için ideal olan büyük çıkarılabilir bir tepsiyle donatılmıştır. Çok rahat, yaşam alanı aksesuarlarla birlikte geliyor: içeride bir salıncak, küçük zilli bir aynalı oyuncak, plastik tünekler, bir içki şişesi, bir mama maşası ve püre için bir besleyici bulacaksınız. Ayrıca özel Brava 1 besleyiciler tamamen şeffaf plastikten yapılmıştır ve gerçekten pratiktir. Bu besleyicilerin ana özelliği, çıkarılabilir olmaları ve tamamının doldurma ve temizlemeyi kolaylaştıracak şekilde dönme işlevine sahip olmaları ve 180° döndürülecek şekilde tasarlanmış olmalarıdır. Besleyicileri yiyecekle doldurmak için onları dışarı doğru çevirmeniz yeterlidir. Temizlik ve bakım amacıyla kuşunuzun kaçma tehlikesi olmadan muhafazasından çıkarabilirsiniz. Ayrıca kilitleme sistemi emniyet kilidini tetikleyerek tüylü arkadaşlarınızın yemliği hareket ettirmesini engeller ve böylece kazara sızıntıların da önüne geçer. Brava 1'in ayrıca yiyeceklerin kafesten düşmesini önleyen kullanışlı sınırları vardır.

İsteğe bağlı olarak metal stand F 54 veya plastik stand F 60'ı bulabilirsiniz.



Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar