700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Flamingo Rhide Tavuk Eti Kaplı Kemik Köpek Ödülü 20 Cm

Image

Köpekler için tamamlayıcı ödül maması. İnsan tüketimi için uygun değildir. Yanında her zaman taze ve temiz su bulundurunuz. Açıldıktan sonra kısa süre içerisinde tüketilmesi önerilir. Tavsiye edilen tüketim tarihi için paketin arkasına bakınız.


BİLEŞİM: Tavuk göğsü (%25), çiğ deri (%69), nisaşta (%1,5), sorbitol (%2), gliserin (%2), tuz (%0,5)


ANALİTİK BİLEŞENLERİ: Ham protein: %68, Nem oranı:18%, Ham kül: 3%, Ham yağ: %2, Ham selüloz: %0,3


Kemik şeklindeki karışık çeşitli köpek ödül mamaları, genellikle köpeklerin ilgisini çekmek ve onları ödüllendirmek için tasarlanmış atıştırmalıklardır.

Bu mamalar çeşitli lezzetlerdedir ve genellikle protein kaynağı olarak et veya et ürünleri içerirler.

Bu atıştırmalıklar ayrıca köpeğin diş sağlığını desteklemek için tasarlanmış özel şekil ve dokulara sahiptirler.

Kemik şeklindeki ödül mamaları, köpeklerin çiğneme içgüdüsünü tatmin etmeye ve aynı zamanda eğlenceli bir oyuncağa dönüşmeye yardımcı olur.

Köpekler için ödül mamaları alırken, köpeğinizin alerjisi veya hassasiyeti olan malzemeleri içermediklerinden emin olun. Ayrıca, bu mamaların bir köpeğin günlük beslenme gereksinimlerini tam anlamıyla karşılamayacağını ve yalnızca ekstra bir atıştırmalık olarak düşünülmesi gerektiğini unutmamak önemlidir. Köpeğinizin ağırlığına ve aktivite düzeyine bağlı olarak uygun porsiyon boyutlarını ayarlamak, kilo alımını önlemek için hayati öneme sahiptir.


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar