700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Happy Dog NaturCroq Kuzu Etli Köpek Maması 15Kg+3Kg

Image

Yetişkin Dönem

Irk ayrımı gözetmeksizin her ırktan yetişkin dönemdeki köpekler için üretilmiştir. Yetişkin dönemin getirdiği fazla kalori ihtiyaçları ve birtakım sağlık sorunlarından korunması gereken zamanlar için özel olarak hazırlanmış olup her açıdan köpeğiniz için besleyici ve güvenlidir.


Kas Oluşumu Destekleyici

Kuzu etinden elde edilen ham proteinler ile yetişkin dönemdeki köpeğinizin bağ, kas ve kemik oluşumu desteklenir. Henüz hala büyüme aşamasını tamamlamamış dönemdeki köpekleriniz ile kas oluşumunu tamamlamış olmakla birlikte fazla hareketlilik sebebi ile bağ ve kas dokularının yenilenmesi ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmıştır.


Sindirim Düzenleyici

Tam tahıllı yapısı ve içerisinde bulunan ham lifler sayesinde köpeğinizin sindirim sistemi ve bağırsak hareketleri düzenlenir. Sizin dahi fark edemediğiniz bağırsak hareketleri ve sindirim düzensizliği yaşayan ve bu sayede sorunları düzelen köpeğiniz çok daha huzurlu olacaktır.


Güçlü Bağışıklık

İçerisinde bulunan A,D,E ve B vitaminleri sayesinde köpeğinizin bağışıklık sistemi güçlenir. Vücut direncinin artması sebebiyle mikroplarla savaşabilecek bağışıklığa sahip olur. Kolay hasta olmayan ve dirençli bir vücudu olan köpeğinizi rahatça dışarı çıkarabilirsiniz.


Cilt Sağlığı

Birçok vitamin ve mineral bulunması sebebiyle köpeğinizin saç pigmentasyonu desteklenir. Ayrıca deri yenilenmesi, cilt ve tırnak sağlığı, yaraların kolay iyileşmesi ve deri iltihaplanmalarına karşı birebir etkilidir.


Sakin Köpekler

Köpeğinizin sinir sistemi ve gerginliği üzerinde etkili olabilecek birçok mineral ve vitamin barındırır. Bu sayede agresif yapılı köpeğinizi sakinleştirme etkisi vardır.


Mamanın içeriği;

Tavuk eti, kepekli buğday, kepekli mısır, buğday unu, mısır unu, kepekli arpa, kuzu eti, pirinç unu, balık unu, kanatlı katı yağı, sığır eti yağı, hidrolize ciğer, pancar lifi, ayçiçeği yağı, elma lifi, maya, kolza yağı, sodyum klorür, yeşil yulaf, ayçiçeği, tere, maydanoz



Mamanın Analizi;

Protein % 22, yağ içeriği % 9, lif % 3, mineraller % 6,5, kalsiyum % 1,4, fosfor % 0,95, Potasyum % 0,45, Sodyum % 0,25, nem % 9, vitamin A 8000 IU, vitamin D3 800 IU, vitamin E 60 mg, B Vitamini 4 mg, B Vitamini 6 mg, B Vitamini 3 mg, B₁₂ Vitamini 60 mcg, Biotin 350 mcg, Pantotenik asit 10 mg, Niyasin 45 mg


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar