700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Happy Dog Sensible Puppy Hassas Köpekler İçin Kuzu Etli ve Pirinçli Yavru Köpek Maması 4kg

Image

İlk haftalarda bile, yavru köpeğin ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyan sağlıklı ve dengeli bir diyet sağlamak önemlidir. Happy Dog Sensible Puppy Lamb & Rice, çok iyi tolere edilen kuzu eti ile sindirimi kolay pirinci birleştirir.


Kümes hayvanları içermeyen tarif özellikle hassas mideleri olan köpekler için uygundur. Değerli Yeni Zelanda midyelerinin eklenmesi, kemiklerin, tendonların, bağların ve eklemlerin istikrarlı büyümesini ve sağlıklı gelişimini destekler.


Yağların ve proteinlerin mükemmel oranı, küçük evcil hayvanınıza ideal miktarda önemli içerik sağlar. Happy Dog Natural Life Concept®'e dayalı olarak, köpeğinize vücuduna bütünsel olarak fayda sağlamak için ihtiyaç duyduğu her şey sağlanır ve ona uzun ve sağlıklı bir yaşama kaygısız bir başlangıç ​​sağlar.


Yavru mamamız için olan mama tanesi kalp şeklindedir ve ortasında bir delik vardır. Bu, yavru köpeğinizin parçaları daha hızlı kırmasını sağlayarak çiğnemeyi kolaylaştırır. Daha geniş yüzey alanı, yiyeceğin mide suları tarafından en uygun şekilde parçalanması anlamına gelir ve bu da iyi sindirimi destekler.


İçerik:

Kuzu Proteini %20 (Kurutulmuş)- Pirinç Unu %19 - Et Unu - Mısır Unu - Sığır Yağı - Pirinç Proteini %5,5 - Ayçiçek Yağı - Hidrolize Karaciğer - Pancar Küspesi (Kurutulmuş, şekeri Alınmış) - Selüloz - Elma Posası (Kurutulmuş) - Kanola Yağı - Potasyum Klorür - Mayalar (Kurutulmuş) - Sodyum Klorür - Deniz Yosunu (Kurutulmuş) - Keten Tohumu - Pisilyum Kabuğu - Midye Eti %0,05 (Kurutulmuş) - Yucca Schidigera (Kurutulmuş) - Mayalar (Özüt, kurutulmuş) - Devedikeni - Enginar - Karahindiba - Zencefil - Huş Ağacı Yaprakları - Isırgan Otu - Papatya - Kişniş - Biberiye - Adaçayı - Meyan Kökü - Kekik

Analiz Raporu:

Ham Protein %30 - Ham Yağ %16 - Ham Lif %3 - Ham Kül %7,5 - Kalsiyum %1,6 - Fosfor %1,05 - Sodyum %0,4 - Potasyum %0,60 - Magnezyum %0,08 - Omega-6 Yağ Asitleri %2,5 - Omega-3 Yağ Asidi %0,3

Besin Katkı Maddeleri:

A Vitamini 17.000 I.E./kg - D3 Vitamini 1.000 I.E./kg - E Vitamini 125 mg/kg - B1 Vitamini 4 mg/kg - B2 Vitamini 4 mg/kg - B6 Vitamini 4 mg/kg - Biotin 495 mcg/kg - Kalsiyum-D Pantotenat 10 mg/kg - Niasin 50 mg/kg - B12 Vitamini 70 mcg/kg - C Vitamini 30 mg/kg - Kolin Klorür 55 mg/kg - Demir 65 mg/kg - Bakır 14 mg/kg - Çinko 125 mg/kg - Manganez 30 mg/kg - İyot 2,5 mg/kg - Selenyum 0,2 mg/kg - L-Triptofan 1.000 mg/kg - Antioksidan - Bitkisel Yağlardan Tokoferol Özleri


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar