700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Hills Mature Adult +7 Tavuk Etli Yaşlı Kedi Maması 3 Kg

Ürün Barkodu:052742024004
₺ 1,044.50₺ 1,200.00
%13 İNDİRİM
Ücretsiz Kargo!
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

Hills Mature Adult +7 Tavuk Etli Yaşlı Kedi Maması 3 Kg

Image

HILL'S SCIENCE PLAN Mature Adult kuru kedi maması kedilerde sağlıklı yaşlanmayı destekler. Enerji ve aktivite seviyesini desteklemeye yardımcı olan sinerjik bir karışım içerir.

Kalp sağlığı için gerekli taurin ve böbrekler ile idrar kesesini desteklemek için dengeli mineraller

Sağlıklı deri ve parlak tüyler için E Vitamini, Omega -3 ve -6 yağ asitleri

Sağlıklı sindirim için sindirimi kolay, doğal lifli besin maddeleri

Temel Faydalar

Şunlar İçin Önerilir:

7 yaş ve üzeri yetişkin kediler.

Şunlar İçin Önerilmez:

Yavru kediler ve hamile veya emziren kediler. Hamilelik veya emzirme dönemindeki kediler, HILL'S SCIENCE PLAN Kitten yaş veya kuru mamasına geçiş yapmalıdır.

Ek Bilgi:

Uzun ve mutlu bir yaşam için mükemmel lezzetli beslenme. Usul mırıltıları ve hatta daha usul olan burun sürtmeleri, kediniz ve sizin için daha mutluluk verici ne olabilir. Birlikte geçirdiğiniz her anın özel olduğunu bildiğimiz için, size daha fazlasını verebilmek adına çalışmaktayız. Yüksek kaliteli malzemeler ve doğru besin maddeleri ile HILL'S SCIENCE PLAN, kedinizin yaşam boyu sağlığı ve mutluluğunu sürdürebilmesi için ihtiyacı olan tam ve dengeli beslenmeyi sunmak üzere hazırlanmıştır.

Kedi mamalarımızı en kaliteli malzemelerden üretiyoruz. Bu malzemeler, saflık ve besin içeriği konusunda sektör tarafından belirlenen standartların da ötesinde olan katı gereksinimlerimizi karşılamak zorundadır.

Barınaklarda yaşayan evcil hayvanların yaşamlarında bir fark yaratabilirsiniz. Satın aldığınız her HILL'S SCIENCE PLAN mamasıyla yılın 365 günü 100.000'den fazla sokak hayvanının beslenmesine yardımcı olmaktasınız.

Daha fazlasını hillsfoodshelterlove.com adresinden öğrenebilirsiniz

Dikkate Alınacak Diğer Ürünler

HILL'S SCIENCE PLAN evcil hayvan mamaları, kedilerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılayan ve onların bayılacağı birçok farklı lezzete sahip kuru veya yaş mama seçeneği sunmaktadır.

İçerik:

Yüksek kaliteli protein ve özenle hazırlanmış malzemeler.

Tavuk ve hindi unu, buğday, mısır, mısır glüten unu, hayvansal yağ, pirinç, dijest, mineraller, keten tohumu, balık yağı, bitkisel yağ.

Ortalama Besin Değeri Ve Kalori İçeriği

3936 kcal/kg (394 kcal/100g)

Besin Kuru Madde 1% - Protein 32.9 - Yağ 18.5 - Ham Selüloz 1.3 - Karbonhidrat / NFE 41.7 - Kalsiyum 0.80 - Fosfor 0.68 - Sodyum 0.35 - Potasyum 0.76 - Magnezyum 0.085 - Taurin 0.21 - Karnitin 549.3 ppm - C Vitamini 109 ppm - E Vitamini 877 IU/kg - Toplam Omega-3 YA 0.78 - Toplam Omega-6 YA 3.47 - Kül 5.6 - Beta-Karoten 3.78 ppm - A Vitamini 6570 IU/kg - D Vitamini 632 IU/kg


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.



Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar