700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Max & Molly Smart ID PopCorn Kedi Boyun Tasması

Image

GOTCHA Smart ID kedi tasmalarımız kediniz için mükemmel bir günlük arkadaştır. Yaratıcı tasarımlarla kediniz her kaldırımı ve arka bahçeyi kendi kişisel podyumuna dönüştürür ve kesinlikle kaportanın göz alıcısı olacaktır. Tasmalarımız yalnızca benzersiz tasarımlarıyla etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda güvenlik ve kullanım konforu açısından da tamamen yeni standartlar belirliyor.


Tasmalarımızın her birinin ayrı bir QR kodlu kendi GOTCHA etiketi vardır. Özel ve ücretsiz GOTCHA Kayıp Eşya Uygulamamızda, yavru köpeğiniz için bir profil oluşturabilir ve etiketi tarayan bulucunun sizi hızlı bir şekilde yeniden bir araya getirmek için gereken tüm bilgileri alacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca uygulamada bulucunun GEO konumunu görebilir ve hemen yola çıkabilirsiniz.


Güvenlik bizim için çok önemlidir, bu nedenle tüm kedi tasmalarında güvenlik kilidi bulunur. Bu, kedinizin bir yere sıkışması durumunda otomatik olarak açılır, boğulmayı önler. Küçük çan, kediniz çok acıktığında küçük kuşları uyarır ve aynı zamanda nerede saklandığını da gösterir.

Gotcha With Smart ID tasmaları ile bir sonraki macera için birlikte iyi bir donanıma sahip olursunuz.


Ölçüler: 1cm x 22-35cm


Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.




Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar