700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image

Müşteri Yorumları

Royal Canin Box Kitten Yavru Kedi Maması 2 Kg + 2 Adet Kitten Yaş Mama Hediyeli

Image

4 aydan 12 aya kadar 2. dönem yavru kediler için kuru kedi maması. Yavrunun doğal savunmasının oluşmasına yardımcı olmak için eşsiz bir formül.Bu ikinci büyüme dönemi kemik gelişimi ve kas oluşumu yönünden önemli olup, asağıdakiler dikkate alınmalıdır:

Kalıcı dişlerin zamanla çıkmasıÖzel yapı, şekil ve büyüklükte tanelere ihtiyaç vardır.

Kemik gelişiminin desteklenmesi1 yaşina kadar büyüme yavaş olarak devam eder.

Sindirim kapasitesinin gelişmesiYavru zamanla nişastayı sindirebilir hale gelir.

Bağışıklığın desteklenmesi Bağışıklık savunmasını güçlendirmek için antioksidantların patentli sinerjik birleşimi(vitamin E ve C, taurin, lutein). Bağırsak mukoz membranlarda antikor üretimini arttırmak ve zararlı bakteri gelişimini engellemek için mannan-oligo-sakkaritler.

 

İçeriği: Tavuk unu, pirinç, mısır gluteni, mısır, tavuk yağı (doğal tokoferol karışık, biberiye özü ve sitrik asit ile), tavuk, yumurta tozu, doğal tavuk tat, bezelye lifi, pancar posası, somon balığı yağı, kurutulmuş korunmuş, bira mayası kurutulmuş sodyum siliko, E vitamini (kaynak) potasyum klorür, hindiba özü, kolin klorür, sodyum klorür, L-lizin, bira mayası ekstresi (Saccharomyces cerevisiae fermantasyon Solubles), kalsiyum karbonat, sodyum tripolyphosphate, taurin, Vitaminler [dl-alfa tokoferol alüminat C vitamini, L-Ascorbyl-2-polifosfat (kaynak *), niasin, biotin, riboflavin (B2 vitamini), d-kalsiyum Pantothenate, piridoksin hidroklorür (B6 vitamini), mononitrat tiamin (B1 vitamini), vitamin B12, folik asit, D3 vitamini ek], İz Mineraller [proteinate çinko, çinko oksit, demir sülfat, bakır proteinate, bakır sülfat, manganez proteinate, Manganez oksit, sodyum selenit, kalsiyum İyodat], kadife çiçeği özü A vitamini asetat.

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Son Bakılanlar