700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Royal Canin Indoor Sadece Evde Yaşayan Yetişkin Kuru Kedi Maması 2 Kg

Ürün Barkodu:3182550704625
₺ 633.75₺ 845.00
%25 İNDİRİM
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

Royal Canin Indoor Sadece Evde Yaşayan Yetişkin Kuru Kedi Maması 2 Kg

Image

Evde yaşayan yetişkin kediler (1-7 yaş) için dengeli tam yem

Yetişkin ev kedileri, genellikle sokak kedilerinden daha az egzersiz yapar; bu nedenle, yararlı besin öğeleri içeren dengeli ve tam bir diyet, optimal sağlıkları için önemlidir. ROYAL CANIN® Indoor 27, çok yüksek sindirilebilirliği olan proteinler (L.I.P.) içerir. Bu proteinler ayrıca, kedinizin dışkı miktarını azaltmaya da yardımcı olur, ayrıca kedilerin egzersiz eksikliğinden dolayı bağırsak geçişinde ortaya çıkan dışkı kokusunu da azaltır. Bu mama, kedinizin kalori alımının aktivite düzeyiyle uyumlu olmasını sağlamak için makul oranda bir yağ içeriğine sahiptir - kalori içeriği de sağlıklı bir kilonun korunmasına katkıda bulunur. Ev kedilerinde uzun süre kendilerini yalaması yaygın olarak gözlenir. Fsilyum gibi özel diyet liflerinin eklenmesi sayesinde bu mama, yutulan tüylerin kolay atılmasına da yardımcı olur - bu da tüy yumaklarının önemli ölçüde azalmasını sağlar. Kedinizin yaşam tarzına, görünüşüne ve yaşına bağlı olarak ROYAL CANIN® Indoor 7+ de kullanılabilir.

 

Dışkı kokusunda azalma

Egzersiz yetersizliği, daha yavaş bağırsak geçişine ve kokulu dışkıya yol açabilir. INDOOR 27 yüksek sindirilebilir protein (L.I.P.*) içermekte olup dışkıların miktar ve kokusunu azaltmaya yardımcı olur. *L.I.P.: çok yüksek sindirilebilirlik özelliğinden dolayı seçilmiş protein.

Ayarlanmış kalori miktarı

Evde yaşayan kedilerin daha düşük aktivitesine göre uyarlanmış orta derecede bir yağ içeriği.

Tüy yumağında azalma

Fsilyum da içeren özel lifler sayesinde yutulan tüylerin atılmasını sağlamaya yardımcı olur.

Üriner sistem sağlığı

Yetişkin bir kedinin üriner sistem sağlığını korumaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir.

 

KOMPOZİSYON :

Kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, pirinç, buğday, mısır, bitkisel protein izolat*, hayvansal yağlar, hidrolize hayvansal proteinler, buğday unu, bitkisel lifler, pancar küspesi, mayalar ve ilgili parçalar, soya yağı, mineraller, frukto-oligo-sakkaritler, balık yağı, fsilyum kabuğu ve tohumları (%0,5).

İLAVELER (her kg için): Beslenmeye dayalı ilaveler :

Vitamin A: 13500 IU, Vitamin D3: 700 IU, E1 (Demir): 42 mg, E2 (İyot): 4,2 mg, E4 (Bakır): 13 mg, E5 (Manganez): 55 mg, E6 (Çinko): 164 mg, E8 (Selenyum): 0,09 mg - Teknolojik ilaveler: Sedimanter kökenli klinoptilolit: 10 g - Koruyucular - Antioksidanlar.

ANALİTİK BİLEŞENLERİ :

Protein: %27 - Yağ: %13 - Ham kül: %7,3 - Ham lifler: %4.

*L.I.P.: çok yüksek sindirilebilirlik özelliğinden dolayı seçilmiş protein.

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Benzer Ürünler

Son Bakılanlar