700 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ!
Image
Image
Image

Royal Canin XSmall Küçük Irk Yavru Köpek Maması 1,5kg

Ürün Barkodu:3182550793612
₺ 454.00₺ 605.00
%25 İNDİRİM
Adet
Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen bugün kargoda!
Markanın Tüm Ürünlerine Göz At

Müşteri Yorumları

Royal Canin XSmall Küçük Irk Yavru Köpek Maması 1,5kg

Image

X-SMALL Puppy, çok küçük ırk, sütten kesilme ile 10 aylık arası yavru köpeklere (yetişkin ağırlığı 4 kg nin altında olan) beslenme çözümleri sunar. Yoğunlaştırılmış enerji içeriği, özel antioksidan kompleksi ve prebiyotik lifleri ile X-SMALL Puppy, yetişkinliğe doğru sağlıklı şekilde büyümenin desteklenmesine yardımcı olabilir.Gelişmekte olan sindirim sisteminin desteklenmesine yardımcı olur ve sağlıklı bağırsak geçişini desteklerKüçük ırk köpek yavrularının kısa ve yoğun gelişim evresine yönelik olarak formüle edilmiştir.Zor beğenen köpekleri memnun etmek için ultra lezzetlidir ve bu köpeklerin son derece küçük olan çenesinde diş sağlığını destekler.Yavru köpeklerin hassas bağışıklık sistemini destekler.

Bağırsak geçişini kolaylaştırmaya yardımcı olmak ve iyi dışkı kalitesine katkı sağlamak için dengeli bir lif alımı (pisilyum dahil).

Çok küçük cins yavru köpeklerin büyüme dönemi sırasındaki enerji ihtiyaçlarını karşılar ve titiz iştahları tatmin eder.Özellikle patentli bir antioksidan kompleksi ve prebiyotikler sayesinde köpek yavrusunun doğal savunma mekanizmalarını desteklemeye yardımcı olur.

 

Kargo Teslim Uyarısı:

Sipariş paketi kargo görevlisinin yanında açılmalı ve kontrol edilmelidir. Kargo görevlisinin dışında açılan yada teslim alınan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir. Ürünün hasarlı veya eksik çıkması durumunda kargo görevlisine (Hasarlı Ürün Tespit Tutanağı) hazırlatılmalı, paket teslim alınmamalı ve durum form ile birlikte şirketimize bildirilmelidir. Arızalı ürünler gönderilmeden önce mutlaka firmamızla irtibata geçilmelidir. Şirketimizin bilgisi olmadan gönderilen iade kargolar kabul edilmeyecektir.

 

Ürün Özellikleri

-
Image
Aynı Gün Kargo!

Hafta içi 14:00’a kadar verilen kargolar aynı gün kargoya teslim edilir

Image
Ücretsiz Kargo!

700TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo!. Diğer tüm kargolarınız için yalnızca 50TL

Image
Güvenli Alışveriş

Tüm ürünlerimiz distribitörlerden temin edilir. SKT problemi yaşamazsınız.

Benzer Ürünler

Son Bakılanlar